Tisak na majice

Tisak na majice pruža vam izvrsnu priliku da pošaljete poruku, bilo da se radi o stavu, ideji ili promoviranju Vašeg posla. Ovisno o količini majica i logotipu ili slici koju želite štampati, mi ćemo vam preporučiti tehniku koja će najbolje odgovarati da biste dobili željeni rezultat.

Majice koje Vam možemo ponuditi su kvalitetne i poznatih brandova, dobavljive u kratkom roku, u raznim bojama i veličinama. Ovisno o godišnjem dobu, u našim dućanima možete naći i deblje majice s kapuljačom i majice s dugim rukavima. Ako već imate majicu na koju želite staviti neki natpis, dovoljno je da ju ostavite u jednom od naših dućana i pošaljete nam sliku mailom. Majica će biti gotova u kratkom roku i čekat će vas u dućanu.

Možemo Vam ponuditi velik izbor suvenirskih motiva na majicama, kao i veleprodajni asortiman za djecu i odrasle.

Ukoliko trebate majice za poklon, promociju, firmu, udrugu ili neki događaj, mi vam možemo ponuditi velik izbor gotovih natpisa, a nudimo vam i mogućnost da sami osmislite naslov. Javite nam se mailom ili na telefon 633-233 i pitajte nas sve što vas zanima! Ako već imate ideju i želite napraviti narudžbu ispunite online obrazac za narudžbe a mi ćemo Vam se javiti u najkraćem roku. U nastavku su najčešći modeli majica koje kupci odabiru, ali u mogućnosti smo nabaviti i polo majice, majice s kapuljačom i košulje.

Pogledaj listu natpisa za muške majice

Muške majice Fruit of the loomZENSKE MAJICE FRUIT OF THE LOOMDječje majice Active kidsMajice s kapuljačom Fruit of the loom